Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, Konditionsträning, Löpning, Merrell, Merrell trailglove, motion, pulsmätare, Runmeter, Sennheiser PMX 680i sports, Träning, träningsdagbok

Märkligt fredagsmys

Hållit uppe från löpningen sen i tisdags. Idag var det dags att testa benen igen. Valde Merrel trailglove ifall det skulle vara geggigt i spåren efter regnet. Höger benhinna började visa tendenser till ömhet före jag avverkat en knapp kilometer. Höll igen och försökte tassa mjukt. Det blev varken bättre eller sämre på den andra kilometern. Övervägde att vända hem, men tassade vidare. Samma känsla höll i sig på fjärde och femte kilometern. Höll nästan exakt femminuterstempo på alla fem. Tröttnade på att det inte ville släppa och drog på lite på den sista kilometern. Den gick 4:28 i snitt och 3:44 på slutet. Det kändes klart bättre i skenbenet. Håller upp i morgon, känns det på samma sätt på söndag så ska jag testa att gå ut i hög fart istället. Tror pulsbandet satt snett idag för inte tusan hade jag 189 bpm i puls på första kilometern. Sen stabiliserade den sig och snittet landade på 164 bpm.

Kommentera

Tema av Anders Norén