Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, Konditionsträning, Löpning, motion, New Balance Minimus Road, New Balance R00, pulsmätare, Runmeter, Sennheiser PMX 680i sports, Träning, träningsdagbok

400 loggade

Har känt mig väldigt uppåt efter min senaste runda. Avslutningen gav verkligen mersmak. Drog på mig löparskorna för en liten kort kvällsrunda nyss. Tyvärr fick jag känningar på insidan av smalbenen ganska omgående. Tog det lugnt och hoppades att det skulle släppa. Det gjorde det inte, det höll sig kvar hela rundan. Första kilometern gick på försiktiga 5:16. Omedvetet ökade jag sen så smått till 5:06 och 4:47. Försökte öka på sista kilometern. Kom inte alls in i samma flyt som i söndags och fick slita hårt, men tiden blev ändå bara 4:41. Dagens snitt puls landade på 163 bpm och under den avslutande spurten på sista 200 meterna i 4:00-fart kom jag upp i 179. Det roligaste idag kom som en överraskning. När jag tittade på summeringen i Runmeter såg jag att jag nu loggat 400,6 kilometers löpning sen jag började. Egentligen mer eftersom jag loggat löpning på vinterhalka separat, men ändå någon slags milstolpe.

Kommentera

Tema av Anders Norén