Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, Konditionsträning, Löpning, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Oväntat och otrevligt

Trodde jag skulle få träningsvärk i låren efter cyklingen i går, men icke. Inte känt något. Så jag drog på mig tåskorna och gav mig ut på min planerade runda när jag kom hem från jobbet. Använde en ny app för att spela musik idag – PaceDJ. Den räknar ut hastigheten i låtarna man har i sin iPhone och sen spelar den upp dem som matchar det tempo man ställer in. Valde 180 bpm idag som sägs vara idel stegfrekvens. Av och till kändes det som att jag lyckades hålla takten, men det kan vara självbedraägeri för jag är en av världens sämsta dansare. Resultatet blev 6 kilometer på 29 minuter och en snittpuls på 163 bpm. Mest oväntat och klart sämst idag var att  jag fick rejäla känningar i båda benhinnorna sista två kilometerna. Usch, måtte skiten släppa fort för jag måste ju träna mig ur den här svackan jag fastnat i.

Kommentera

Tema av Anders Norén