Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, motion, New Balance Minimus Trail, New Balance MT00, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok

Dagens fyra

Var blåsigt, regnet hängde i luften och tempen var 12 grader så ikväll fick det bli tajts och långärm igen. Vaderna var inte lika mosiga som senaste rundorna, men jag kände mig allmänt loj satte iväg på en oplanerad runda. Det blev 4:55 i snitt första två km med puls runt 150 bpm. Ökade farten en gnutta på den tredje, men tyckte inte jag fick nåt bra svar från kroppen så istället för att ta en längre runda bestämde jag mig för att ösa på rejält i en kilometer till och lägga av sen. Ökade tempot undan för undan och avslutade sista femhundringen på 1:50 och 180 bpm.

Kommentera

Tema av Anders Norén