Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, motion, Nathan Speed 2, New Balance Minimus Road, New Balance R00, pulsmätare, Runmeter, Sennheiser PMX 680i sports, Träning, träningsdagbok

Tunga vader och trängsel med hästar igen

Ähh, det vill bara inte lossna. Nästan från första steget kände jag att vaderna var tunga och ömma idag med. Försökte springa av mig segheten med aningen snabbare tempo än sist. Höll nästan prick 4:45 på samtliga sträckor av dagens 6,5 kilometer. Trodde det skulle vara varmare och tyngre i förmiddagssolen än det visade sig bli. Så jag behövde bara smutta på saften idag.  Tog mig runt med en snittpuls på 168 bpm och lyckades varva promenadhästarna idag. Känns väldigt trång och osäkert att passera hästar. Finns det verkligen inget ridhus med träningsbanor där de kan hålla till?

Kommentera

Tema av Anders Norén