Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, motion, Nathan Speed 2, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

En typisk runda bara

Ska försöka vara mer disciplinerad i min löpning nu och köra fler pass på lägre intensitet framöver. Drog på mig mina Vibram Speed idag och lufsade iväg på en ospecad runda. Provade att ha tunn saft i vätskebätet idag. Inte heller idag var någon bra dag. Redan efter hundra meter kände jag att vaderna inte var med på noterna. Så jag la mig på femminuterslunken. Det blev 6,2 km på 32 minuter, snittpuls 162 och maxpuls 175 bpm idag. Lyckades klunka i mig cirka två deciliter saft under rundan. Antingen börjar jag få hänga på springa och dricka eller är saft lättare att få ner än vatten.

För övrigt börjar jag känna att det här formatet är ett för långrandigt och svamligt sätt att bokföra mina träningsresultat. Det är svårt att hitta någon vettigt trend när jag ser bakåt. Kanske måste jag ta och programmera lite egna mallar till en annorlunda typ av blogg så jag kan logga mer i tabellform.

Kommentera

Tema av Anders Norén