Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

asfalt, Konditionsträning, kyla, Löpning, motion, Nathan Speed 2, New Balance Minimus Road, New Balance R00, pulsmätare, Runmeter, Sennheiser PMX 680i sports, Träning, träningsdagbok

Ingen ökning idag

Termometern visade 11 grader. Elva! Man kan undra om det är juli eller juletid nu när man måste dra på sig långärmat och långa tajts för att springa. Förutom den allmänna kylan har det regnat mer eller mindre konstant så jag valde den mer asfalterade sträckan runt Växjösjön för att slippa geggiga spår. Gick ut lugnt i 4:50 min/km första tre kilometrarna. Hade tankar på att ta ett par varv runt sjön och göra en riktig långrunda, men det kändes tungt  efter första varvet så jag vände hem istället. Hade på mig vätskebältet, men det var helt onödigt eftersom jag inte sprang så långt som planerat. Det blev åtta sega kilometer på 40 minuter prick idag. Snittpuls 164 bpm och max på 176.

Kommentera

Tema av Anders Norén