Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, Konditionsträning, Löpning, motion, New Balance Minimus Road, New Balance R00, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok

Lättare benhinneproblem

Fick lite känning i höger skenben efter förra löprundan. Så jag sköt fram det passet till idag. Steg upp vid sex och tryckte i mig frukosten. Gav mig iväg direkt efter frukosten. Började med att gå en bit för att se hur det kändes i benhinnan. Inte så farligt så jag började springa. Efter några hundra meter började det kännas en aning så jag kortade ner stegen en aning. Första gick på 4:46 med snittpuls 147. Resten av passet kan summeras som jämna plågor. Alla övriga tre kilometrarna gick på exakt 4:53 och med snittpuls 166 bpm. Under hela rundan hade jag av och till små känningar i benhinnan.

Kommentera

Tema av Anders Norén