Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, motion, Nathan Speed 2, New Balance Minimus Road, New Balance R00, pulsmätare, Runmeter, Tester och åsikter om prylar för löpning, Träning, träningsdagbok

Testrunda med Nathan Speed 2

Gjorde slag i saken och köpte ett vätskebälte i helgen. Utbudet var torftigt i stadens butiker, men jag hittade ett Nathan Speed 2 i min storlek till slut. Det har två flaskor som rymmer 300 ml och en ficka som det gick att pressa ner mobilen i. Fyllde flaskorna och gav mig iväg på en kort testrunda i förmiddags. Det var inte superhett så jag fick dricka lite extra för simulera ett svettigt pass. Sprang bara 4 km och konstaterade när jag kom hem att jag bara druckit cirka 50 ml ur varje flaska. Så det är onödigt att fylla upp dem till max. Kommer att fylla dem till hälften nästa gång jag sticker på min milrunda. Dagens fyra km var ett ordinärt pass på 19 minuter blankt och snittpulsen låg på 166 bpm. Avslutade med den branta backen och fick upp pulsen i 181. Vaderna känns fortfarande lite tunga.

Kommentera

Tema av Anders Norén