Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

hälskada, Konditionsträning, Löpning, motion, New Balance Minimus Road, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok

Ett normalresultat i kväll

Hade lite saker att pyssla med i båten så jag tog en stillsam testjogg ner till båten i farsans garage.  Det är bara lite över kilometern dit. Trippade försiktigt tyckte jag, men det gick faktiskt på 4:45 ändå. Efter att jag retat upp mig på att elmotorn inte passade bra på trollingfästet tog jag en lite längre runda hem. Första kilometern gick på 5:02 och den andra gick också på 5:02 Den tredje sprang jag inne i bokhultet och insåg att hälsmärtan var borta och allt var kul. Tyckte det gick ganska fort när jag kryssade mellan träden på stigarna, men runkeeper visade att det bara gått på 4:52 ändå. Hade fått upp pulsen till 171 och bestämde mig för att försöka hålla den och pressa på. Det gick rätt bra för fjärde gick på 4:31 och med snittpuls 169. Avverkade den femte kilomtern på nästan identiska 4:32 och pulsen steg till 173. Avslutade med ett par hundra meter i 4:03 tempo och fick upp pulsen i 178. Foten känns mycket bättre nu efteråt. Passade på att anmäla både mig och Tage till touchtennisen nästa vecka nu ikväll. Har inte spelat med mjukboll på flera år så det blir intressant.

Kommentera

Tema av Anders Norén