Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, Träning, träningsdagbok, Träningsvärk, Vibram FiveFingers

Uppmjukning i solnedgången

Hade en del träningsvärk i vaderna igår. Fick bli en liten uppmjukningsrunda med olika varianter för att mjuka upp dem. Först gick jag en kilometer. Sen joggade jag en och efter det stannade jag på en fin sten och tittade lite på solnedgången innan myggen gick till samlad attack. Sprang lite lätt en kilometer för att slippa myggen och avslutade med att försöka springa sista biten med så snabba och korta trippande steg som möjligt. Blev någon slags mänsklig tölt av det,  ett kul experiment som faktiskt gick så fort som 4:24 per/km. Nu i skrivande stund (morgonen efter) känns vaderna ok. Ikväll är det prova-på-tennis-kväll efter jobbet. Ska bli kul att se vad VTS-gänget kommer att hitta på med oss.

Kommentera

Tema av Anders Norén