Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

barfotalöpning, Konditionsträning, Löpning, motion, Runmeter, Södra Bergundasjön runt, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Straffrunda

Tog Vibram Speed idag för att verkligen känna marken under mina fötter. Vaderna var lite tunga redan vid första stegen(intervallerna sitter i än) så jag gick ut stillsamt i 5:30. Efter en kilometer insåg jag att jag inte hade någon puls. I mitt lite uppretade tillstånd hade jag glömt att jacka på pulsmätaren innan jag gav mig iväg. Nåja. Tänkte ändå bara springa av mig lite frustration tänkte jag och lufsade på i 5:50. Tredje kilometern småmyste jag på de mjuka stigarna i bokhultet och ville inte vända.  Lunkade på ett par kilometer till och insåg att jag likaväl kunde fortsätta runt Bergundasjön. Efter sex kilometer ringde telefonen. Tog lite tid att få rätt på mikrofonen på sladden och Fidde undrade kanske om han var utsatt för nåt skämt av en flåsare, men sen gick det bra att reda ut lite detaljer om torsdagens företagstennis med Rosengren och gänget. Pressade mig sen uppför den brantaste backen och släppte iväg benen i utförsbacken i 3:40 fart. Höll måttliga 5:20 ungefär de följande kilometerna, men det kändes väldigt bra inför upploppet hem och jag hittade ett riktigt bra flow och tog de avslutande 250 meterna på 1:00 utan att direkt förta mig.

Kommentera

Tema av Anders Norén