Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, Runmeter, Svullen fot, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Svullet och trögt

Märkte i går kväll att min högerfot svullnat upp och kändes stel. Vet inte alls hur det blev så. När jag vaknade nu i morse var den nästan lika svullen och vaden var lite stel också. Drog på mig mina Vibram och gav mig ut på en liten löptur för att se om det kunde mjuka upp. Abvios fantastiska supportgäng hade löst buggen igår så idag sprang jag med Runmeter och musik igen. Kändes väldigt obekvämt första 500 meterna. Sen tyckte jag det blev ganska ok i foten. Sprang en kilometer till innan jag vände och sprang tillbaka. Gick trögt att springa i största allmänhet och när jag stod i duschen efteråt kände jag hur foten svällde ut igen lite grann. Vad kan detta vara? Dagens siffror – distans 4050 meter, tid 20:20, snittpuls 157, maxpuls 170 och den snabbaste kilometern gick på 4:49.

Kommentera

Tema av Anders Norén