Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, Konditionsträning, Löpning, motion, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Oemotståndligt lyxväder idag

Efter att ha kämpat med löprundor i mörker, halka och kyla under flera månader kändes det helt overkligt vackert när jag kom hem från jobbet idag. Solen sken och det var 15 grader varmt klockan fem. Så jag trotsade skoskav och lättare stelhet i skenbenen för att få njuta av en löprunda i solskenet. Det visade sig dock att stelheten i skenbenen/benhinnorna inte blev bättre av solskenet. På de mjukaste stigarna i bokskogen hade jag inga problem, men på de hårdare grusvägarna fick jag bita ihop lite. Positivt med dagens runda var att jag sprang 5 kilometer på 5:06-tempo i snitt och hade medelpuls 159 bpm. När jag började mina pulsmätningar i januari hade jag puls 168 för 5:30 tempo så jag har sänkt arbetspulsen ganska rejält.

Kommentera

Tema av Anders Norén