Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, motion, New Balance Minimus Trail, New Balance MT00, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok

Lättjans seger

Skulle sprungit en runda igår kväll. Det blev ett glas Kloster Eberbach kabinett och en bit Manchego extra framför Sveriges mästerkock istället. Lättjan segrade över mig igår. Vaknade 05:30 idag och kände mig trög och ångerfull. Så jag snörade på mig mina minimus för att ta en minirunda. Lufsade lättsamt fram i femminutersfart på skogsrundan, men så fick jag för mig att ösa på rejält på andra kilometern. Sprang fort på den knixiga banan några hundra meter, men gick lite i väggen och fick lugna ner mig efter en halv kilometer. Den kilometern gick på 4:12 och den snabbaste delen på 3:33. Sen lufsade jag hem i 5:00 fart. Dagens snittpuls 166 och som max var jag uppe i 178. 3:33 och ingen känning av några skador någonstans – härligt! Så snabbt har jag inte sprungit sen 1994, fast då var det snittfarten och inte peak. Ikväll blir det premiärmatch i Deloittedubbeln.

Kommentera

Tema av Anders Norén