Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

App, Löpning, Merrell, mörkerlöpning, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok

Teknikens under

“Ta det lugnt ha de bra du är värd och koppla av”. Ja, absolut. Wilmer X gamla hit känns mycket passande nu när jag satt mig i värmen framför Sveriges mästerkock på TV. Jag har gjort mitt pass idag. Det var mörkt och minus sex grader ute nyss. Det tog emot på alla sätt att ge sig ut på löprundan ikväll. Men jag kom ut och jag har faktiskt teknikens under att tacka för det. Jag har min träningsplan i Iphonen att följa och den visar skoningslöst om jag inte sköter mig. Det tvingade ut mig idag. Väl ute fick jag lite energi av att lyssna på träningsmusik. Trots det kändes stegen tunga och jag blev mycket förvånad när appens peppröst meddelade att jag låg i fas med min bästa tid på rundan. Sån’t har en magisk förmåga att lyfta min kapacitet och sen bara rullade det på. När jag kom hem hade jag avverkat min fyrakilometersrunda på tiden 19:10 och snittpuls 161. Det var en glad överraskning som värmde.

Kommentera

Tema av Anders Norén