Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

App, benhinneinflammation, Konditionsträning, Löpning, motion, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers, vinter

Tjälknölar!

Det såg rätt mysigt ut idag, men icke så. Så fort jag satte mina fötter mot marken kände jag att den var stenfrusen. De djupa hålen efter hästhovar och rännorna efter cykeldäck som var irriterande i leran häromdagen var rentav farliga idag. Varenda knöl kändes genom mina Vibram Speed idag. Obehagligt, men bättre än stela löparskor där jag riskerat att trampa snett och stuka foten. Testade en app som heter Cadence som spelar upp låtar efter önskat tempo. Funkade sisådär tillsammans med Runmeter. Bökigt att swappa mellan olika appar när man springer. Tveksamt om jag kommer att fortsätta med den. Det kan ha varit 15 spänn i sjön. Kände av benhinneproblemen och bestämde mig tidigt för att inte springa hela varvet runt Bergundasjön. Sprang sex kilometer. Höll jämnt femminuterstempo över hela sträckan och hade snittpuls på 161.

Kommentera

Tema av Anders Norén