Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

fingerskada, Löpning, motion, New Balance Minimus Trail, New Balance MT00, Runmeter, Träning, träningsdagbok

Betatesten har börjat

Idag har jag gjort första betatestet av Runmeter. Jag får så klart inte avslöja några detaljer, men de har lagt till helt nya funktioner som är mycket intressanta. Dagens löprunda gick fram och tillbaka till bokhultet utmed sjön. Valde att springa i New Balance Minimus Trail 00 idag. Det var ett sisådär val. De är riktigt sköna på de mjuka stigarna, men de släpper in förvånansvärt mycket vatten så jag hade nog inte blivit blötare i mina Fivefingers. Jag hade en del ömhet i skenbenen när jag satte iväg och det kändes så obekvämt att jag slog ner på tempot efter en kilometer drygt, men det kändes lika illa i 5:30 fart så jag ökade på istället för att inte dra ut på pinan. Gjorde en liten rusch mot 3:00 fart på sista 300 meterna av rundan och intressant nog kändes det bättre i skenbenen och pulsen gick bara upp till 180 bpm som mest. Efter stretching och dusch känns benen fräschare nu än före jag gav mig ut på rundan. No pain no gain, så att säga. I morgon ska jag försöka spela lite tennis, men det är osäkert hur bra det går. Katten demonstrerade sin makt genom att dra en klo rakt igenom pekfingertoppen på mig i förrgår. Katten hängde i fingret, blodet sprutade och jag sprattlade som en gädda på kroken. Så om jag kan spela beror lite på hur mycket man behöver använda pekfingret i spelet. Kanske ska jag försöka att tejpa ihop ett par fingrar som de brukar göra i handboll?

Kommentera

Tema av Anders Norén