Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

halka, Konditionsträning, längdskidor, Löpning, snö, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers, vinter

Konditionspass i snö

Det har kommit drygt fem centimeter snö nu så grabben ville ut och åka skidor. Vi tog på våra skidor. Jag åkte först och spårade. Han åkte efter cirka 20 meter, sen trasslade han till det, blev arg och gick hem. Jag fortsatte och åkte och spårade upp en dryg kilometer eller så.

När jag kom hem snörade jag på löparskorna istället för det var för lite med snö för att det skulle gå riktigt bra med skidor. Det var kämpigt att springa också för det var halt och jobbigt i snön. Det gick långsamt idag, men pulsen var hög så det blev bra träning ändå fast jag bara sprang 4 kilometer idag.

När jag kom hem hade sonen tänkt över saken, gjorde ett nytt försök med skidorna och tog sig runt min spårade lilla slinga.

Kommentera

Tema av Anders Norén