Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

App, Löpning, Runmeter, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Den enväxlade löparen har avverkat 4 km

Kände mig pigg och tog en fyrakilometersrunda i löpspåret. Första gick på 5:06, andra på 5:09 sen täntke jag att jag skulle pressa på lite och öka tempot. Gav järnet och klockade tredje kilometern på – 5:09. Va? Jag blev chockad, tvärstannade och glodde på Iphonen ett tiotal sekunder. Antingen är jag totalt enväxlad och springer på samma tid oavsett hur mycket jag sliter eller så gjorde appen fel. Sen lufsade jag besviken sista biten hem. Har inte känt mig så misstänksam sen min gamla GPS från Garmin påstod att jag simmat över sjön en gång. Tror minsann jag ska ta med mig en vanlig analog klocka och jämföra tider med nästa gång. Det här kändes helfel.

Kommentera

Tema av Anders Norén