Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, Träning, träningsdagbok, Träningskläder, Vibram FiveFingers

Mörkt och halkigt

Hade bestämt mig för att springa en liten runda idag. Eftersom det ändå är mörkt redan klockan fyra tog jag det lugnt och gav mig ut efter klockan åtta istället. Termometern visade på minus 3 grader så jag tog på mina nya tåsockar i merinoull. De höll värmen förträffligt i mina Vibrams. Kylan är alltså inget problem i tåskorna, men greppet var det tyvärr. Det var rejält halkigt på isfläckarna så jag fick trippa och hoppa runt rätt mycket i spåret. Det fick tempot att pendla mellan 5,30 och 6 min per kilometer idag. Under den långsammaste kilometern hittade jag förvisso en funktion för att ta kort med Iphonen. Så  fotograferandet tog kanske 20 sekunder(bilden till detta inlägg är från experimentet). Fick lite bly i vaderna redan efter 3 km idag så löpmässigt var det inte lysande, men det var skönt att komma ut och avverka en runda så här mitt i veckan. Nu behöver jag inte avverka en mil i helgen för att klara mina 10 km per vecka, men jag kanske gör det ändå för det ser inte ut som att jag hittar någon att lira med på lördagstiden tyvärr.

Kommentera

Tema av Anders Norén