Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, Södra Bergundasjön runt, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Klarade mitt mål den här veckan också

Det är bra att sätta lite mål. När jag fick Iphonen och satte igång Funbeat-appen ställde jag in att jag skulle springa 10 km varje vecka. Några lättsamma rundor på drygt 3 km skulle bli lagom tänkte jag, men då räknade jag inte med novembermörket och en massa extra långa arbetsdagar. Så även den här veckan slutade det med att jag fick dra iväg på en söndagsrunda runt Södra Bergundasjön för att klara målet. Det gick lättare än förra veckan för jag fick inte bly i vaderna förrän efter drygt 6 kilometer den här gången. En annan sak som var positiv var att man äntligen färdigställt löparspårets sista 100 meter så jag slapp hoppa runt bland sprängsten och gegga idag. Det enda negativa som jag noterade idag var en gnutta känning i högerkänt under sista kilometern. Passade även på att testa runkeeper appen idag. Återkommer med jämförelser mellan apparna när jag testat den här lite mer. Eftersom jag inte sprang fel idag blev rundan 11,3 km lång och gick på 62 minuter.

Kommentera

Tema av Anders Norén