Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

asfalt, Konditionsträning, Löpning, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Motionärens vedermödor

Skulle spelat tennis ikväll, men hann inte hem i tid. Kunde inte slappna av och gick och snurrade runt i huset som en höna i bur. Så jag tog på löparkläderna och gav mig ut i mörkret istället. Sprang en lite slumpartad runda på cykelvägarna där gatlyset fungerade. Det blev 4,5km på snitttid 4,48min/km enligt iphonen. Helt ok. Enda problemet idag var att jag tog på mig en fleecetröja, mössa och vantar. Efter en kilometer höll på att kokas som en hummer. Knepigt mellanlägesväder nu, sist utan jackan frös jag lite och idag blev jag alltså för varm. Hoppas det blir antingen kallare eller varmare än de här 2-4 plusgraderna. I bakgrunden på bilden skymtar faktiskt tennishallen. Det här var så nära jag kom idag.

Kommentera

Tema av Anders Norén