Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, Träning, träningsdagbok, Träningskläder, Uncategorized, Vibram FiveFingers

Kort pass i ny vinterstass

Igår hann jag rusa in och handla lite nya löparkläder för vinterbruk. Som alltid blev jag sugen på att testa mina nyförvärv och drog ut på en liten löprunda i mörkret. Eftersom jag hade kortärmat i lördags eftermiddag trodde jag att det skulle räcka med en långärmad underställströja, men det var faktiskt i svalaste laget. Det är riktigt kallt på kvällarna nu. Jag måste nog komplettera med något mer värmande på överkroppen. Vintertajtsen var goa om benen och reflexvästen var perfekt. Till min stora förvåning frös jag inte alls om fötterna i mina tunna Vibram fivefingers. Hoppet lever. Kanske funkar “barfotaskorna” även på vintern. Rundan blev bara 2,5 km, men i tempo strax under 5 min/km och utan knäproblem.

Kommentera

Tema av Anders Norén