Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, Träning, träningsdagbok, Träningskläder

Maskinerna gör uppror!

Var lite stressad före tennisen idag så jag tyckte inte jag hann med att springa dit. Kände mig oförskämt fräsh efter Sveriges handbollsseger mot Tyskland nyss och drog på långkallingar(för jag har inte hunnit handla löpartajts) och tog runda bland höstlöven. Sprang tills GPSen pekade på 3.00km. Där vände jag och sprang samma väg hem. Knäppte av GPSen i dörren och den visade 5.51km. Va? Hur fasen gick det till? Och i fredags lyckades jag inte logga in här på bloggen och fick jag begära en nollställning av kontot. Två tekniska spökerier på ett par dar bara. Blir nästa att Schwartzenegger stövlar in och säger “Hasta la vista Baby”?

Uppdatering 6nov 07:55 | Efter att analyserat spårminnet i GPSen kunde jag konstatera att den fått för sig att jag tog en genväg hem genom att simma över en vik i sjön. Varför den spårade ur vet jag inte, men nu vet jag i alla fall på vilket sätt.

Kommentera

Tema av Anders Norén