Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Fotboll, landskamp, Löpning, regn, Träning, träningsdagbok

Det känns riktigt bra nu

Jag har en lite stressig period nu där det är svårt att pressa in en löprunda mellan jobbet och mörkrets inbrott. Jo, det går att springa i mörker, men det är dystert och tar emot. Idag tog det emot extra mycket när det spöregnade också, men jag tänkte att det skulle kännas extra fint att se Sverige-Holland på TVn sen. Och jodå, det tog emot att springa. Inledde i ett lite raskare tempo för att slippa vara ute i regnet så länge. Tyvärr gav det en anings känning i mitt gamla krångelknä så jag fick korta ner stegen och lunka sista 2 kilometrarna i vanliga 5:30 tempot.

Nåja, sen stack jag till en kollega och kollade in matchen. Inför matchen hade jag vissa förhoppningar att laget skulle höja sig lite utan Zlatan på plan. Dels för att det inte fanns någon att lyfta långbollar och lämna över ansvaret till och kanske mest av allt för att hans kroppspråk och gester verkar sänka lagmoralen. Och jajamänsan vilken underbar kämpainsats det blev. Isaksson var magnifik i målet, Elmander sprang som alltid och Mellberg täckte skott med fejset. Det fanns till och med utrymme för att lämna Huntelaar omarkerad för att peta in ett mål och Toivonen kunde bomma öppet mål. 3-2 ändå! Härligt. Motivation slår som så ofta klass. Det här var så kul att jag fick en riktig glädjekick.

Kommentera

Tema av Anders Norén