Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, Fyllerydsskogen, Löpning, Träning, träningsdagbok

Upp och ner i fylleryd

Körde grabben till innebandyn idag. Eftersom det blir mörkt fort så här års passade jag på att springa en runda i fyllerydslingorna medan han tränade. Att springa efteråt hade krävt pannlampa. Eftersom det var cirka 15 år sen jag sprang i de spåren sist och jag brukade springa fel då tog jag med GPSen idag så inte Tage skulle behöva stå och vänta på mig. Jag följde inte någon slinga, tyvärr lyckades jag istället pricka in precis alla de branta backar som finns där. Det var helt otroligt vad det gick upp och ner hela tiden. Det var nog max 200 meter slätt som längst mellan backarna. Först höll jag igen i nerförsbackarna, men det kändes jobbigt och dumt så sen släppte jag iväg benen och jag kan inte minnas när jag sprang så fort sist. Rent av lite läskigt när benen går på max. Konstigt nog stannade klockan på 19:50 efter 4 kilometer. Samma gamla vanliga femminuters tempo alltså. Bara en liten känning i benhinnorna idag. Det går åt rätt håll nu, men mina gamla löptider från 1994 känns fortfarande helt overkliga.

Kommentera

Tema av Anders Norén