Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, Konditionsträning, Löpning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

23:46, blä!

Utfäste igår här på bloggen att jag skulle rycka upp mig och springa lite idag. Var helseg när jag kom hem klockan fem och blev ännu segare av att äta spagetti, men lovat är lovat. Så jag tog på skorna och gav mig ut. Hittade ett nybyggt motionsspår vid bergundasjön. Det blev jag så klart nyfiken på. Efter 2 kilometer visade sig dock att de inte hade hunnit grusa färdigt så jag fick fortsätta ett par hundra meter genom någon slags lervällingfyllda hjulspår. Sen upp på vanlig grusväg och hem. Fick lite känning i höger benhinna igen och det gick tungt idag också. 4,5 km på 23:46 är inte direkt nåt som imponerar. Känns som man blivit för gammal och seg för det borde börja lossna lite i steget nu.

Kommentera

Tema av Anders Norén