Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

asfalt, Konditionsträning, Löpning, träningsdagbok

Trögstartad även idag.

Det börjar bli mörkt, kallt och ta emot när man ska ta på sig löparkitet. Man får fylla huvudet med positiva minnen för att masa sig upp från TVsoffan. Precis som vanligt var jag seg första kilometern. På andra kilometern hörde jag mystiska skri och knak i skogen och gjorde en rush på ett par hundra meter ifall det skulle vara en flock vildsvin. Inget bröt fram ur vegetationen så jag sänkte tempot igen sen. Sänkte det tydligen ganska rejält för trots rushen gick andra kilometern på drygt 5,3 min. EFter det pressade jag på lite grann i uppförsbackarna på vägen hem och slutfacit blev 4.8 km på 25.15. Inga skadebekymmer idag. Nu ska jag vara disciplinerad och öka dosen långsamt så jag inte råkar ut för fler bakslag med behinnor eller annat.

Kommentera

Tema av Anders Norén