Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

asfalt, benhinneinflammation, Inomhustennis, Konditionsträning, Löpning, regn, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Dagens siffror: 21:11 19:44

Idag tog jag på mig nya ryggan och joggade ner till strandbjörket. Tyckte det var kallt så jag tog på långbyxor och fleece. Efter en kilometer var det för varmt så då fick jag stanna och packa ner jackan i ryggsäcken. Det gjorde jag lite halvdåligt så dragkedjan gick upp efter 500 meter och jag höll på att drälla ut prylarna i motionsspåret. Inklusive strulet tog det 21:11 att ta mig ner till hallen.

Joggade hem utan paus på vägen och det tog 19:44. Sträckan är enligt GPSen lite över tre km så som ni förstår tog jag det riktigt lugnt. Allt känns fint bortsett från en pyttkänning i höger benhinna och lite trötthet i ryggen. Tröttheten i ryggen kommer nog av att jag hade för mycket prylar i ryggsäcken som låg som en boll mot ryggen. Nu vet jag det och ska vara noga med att packa den platt och packa mindre kläder, i alla fall tills det blir riktigt kallt och snö.

Kommentera

Tema av Anders Norén