Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, träningsdagbok

6 km med slutspurt

Ändrade lite på min löprunda idag. Så jag sprang sex kilometer istället för fem. Första gick väldigt trögt och hälen kändes stel. Var nära att lägga av och vända hem, men det släppte i hälen efter en halv kilometer till så jag fortsatte. Det var mulet idag, men ändå rikigt varmt. Hade löpartröjjorna i tvätten idag och sprang i en vanlig T-shirt i bomull. Det blev blöt och klistrig som attan så visst är det lite nytta med specialplaggen. Jag var seg hela rundan och klockan visade 27:50 när jag passerade 5km. Har inte sprungit riktigt fort på flera år så jag bestämde mig för att ge max sista kilometern. Det var med spykänsla jag kastade mig in i trädgården och tryckte på stopp. Låg och flämtade en stund, men det var ju relativt upplyftande att se att GPSen visade 6.01km och tid 31:52:34. Sista kilometern gick alltså på anständiga 4 minuter. Finns det liv finns det hopp 🙂

Kommentera

Tema av Anders Norén