Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, Skaderehabilitering, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

kilometer efter kilometer med tennis i tankarna

Har just lunkat runt min femkilometersrunda i igen. Hälskadan var inget bekymmer idag. Formen var inget vidare och vaderna kändes blytunga sista kilometern så det hann rinna lite tankar genom skallen. Söderlings intressanta vändning mot Leyton Hewitt tidigare ikväll fanns på näthinnan. Har aldrig sett honom medvetet dra ner tempot och skära ner en motståndare till misstag. Ser vi en ny taktisk Söderling som slutat banka på allt, eller var det bara en slump idag? Ska bli intressant att följa. Sen reflekterade jag lite över hur jag ska få till något eget tennisspel förutom att bara agera bollplank till 7åringen. Förefaller som att alla jämnsvaga medelmåttor i min egen spelnivå försvinner från jordens yta när det blir semestertid, lediga banor och vackert spelväder. Konstigt tycker jag, men det är väl jag som är konstig kan tänka.

Kommentera

Tema av Anders Norén