naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Löparkläder för Spring mot Cancer

Här kan du beställa snygga, funktionella och specialdesignade löparkläder för att visa ditt engagemang mot cancer.

Spring för minnet av en vän eller anhörig som drabbats.
Spring för din egen skull som förebyggande eller rehab efter behandling
Du väljer själv vem eller vad du springer för.

Kostnaden för plaggen är rena tillverkningskostnaden + frakt.

Köp kollektion 2020 direkt från fabriken

Årets vinröda kollektion finns att köpa direkt från TrueStory. Välj på T-shirt, jacka, byxor och buff. Du betalar och får dem levererade direkt hem till dig.
Välj plagg och betala direkt i deras webbshop här


Intresseanmälan för gruppköp av “Black Edition”

Svart. Mystisk. Heavy metal. Diskret.

Fylld med detaljer i mörkt, mörkt grått.

Tröjan är speciellt framtagen för alla som älskar svart och hatar cancer. I den här unika tröjan visar du ditt engagemang mot cancer på ett elegant sätt som kräver att betraktaren kommer fram och tittar på ditt plagg noga. Lätt tröja som tillverkas i funktionsmaterial för löpning, men lika rätt på gymmet eller i andra sammanhang.

Jag planerar nu för ett gruppköp av “The Black Edition”. Sista datum för intresseanmälan är 10 mars för att kunna få fram dem i tid till vårsäsongen drar igång. Priset sätts när jag vet antal intresserade, men räkna med cirka 350 kronor plus porto. Jag har gjort två varianter på ryggtryck. När du gör intresseanmälan väljer du vilken text som du vill se på ryggen. Blir det tillräckligt många trycks båda. Intresseanmälan är inte bindande. Jag återkommer med mer information till de som anmält sig längre fram.

Anmäl ditt intresse i formuläret här!

Köp kampanjplagg från 2019

Några få exemplar finns kvar från gruppköpet av Röda plagg från 2019. Tröjan är gjord i funktionsmaterial och tillverkad av Owayo i Tyskland. Fyll i formuläret här så kontaktar jag dig och så löser vi leveransen på ett bra sätt. Betalning via Swish.

Du kan se storlekarna här

Tema av Anders Norén