Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

sällskapslöpning, sommar, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Speed

Första rundan med Fusion och Ciele

Har retat mig på att min gamla batmankeps inte riktigt klarar av löpningen och att mina tights saknar fickor. Så jag har shoppat. Två kepsar och ett par nya tights. Sprang första testrundan idag.

Det blev sex kilometer i lugnt tempo tillsammans med hustrun, men i mitten på rundan gjorde jag ett ryck i 3:30-fart efter en cyklist och sen gjorde jag ett maxtest 100 meter i tre blankt fart på slutet för att se om Cielekepsen skulle blåsa av. Den satt kvar. Återkommer med ett fullständigt test i video längre fram när jag sprungit fler rundor.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 6580 m
 • Löptid: 00:39:51 tim/min/sek
 • Hastighet: 9.91 km/timme
 • Tempo: 06:03 min/km
 • puls: 140 slag/min
           är 73% av maxpuls och 61% av HRR
 • Förbränning: 386 cal
 • Stegfrekvens: 174 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén