naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

träningsdagbok, Växjösjön, Vibram FiveFingers Speed

En eftermiddagsåtta i solen

Fint väder så det blev en runda runt Växjösjön idag. Hände inget speciellt under dagens runda. Jag travade på i 5:30fart och kände mig lite småseg. Gjorde en tempoökning till 4:30fart mellan lasarettet och simhallen (cirka 700 meter). Det gav ingen direkt mersmak så jag saktade ner och fortsatte i normaltempot hemåt igen sen. Avslutade med att stegra farten sista halvkilometern.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 8160 m
 • Löptid: 00:43:29 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.26 km/timme
 • Tempo: 05:19 min/km
 • puls: 150 slag/min
           är 78% av maxpuls och 68% av HRR
 • Förbränning: 518 cal
 • Stegfrekvens: 173 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén