Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2XU MCS Run tights, Altra Vanish-R, kvällspass, lågpulsträning, sällskapslöpning, träningsdagbok

Drömtightsen höll inte

Sprang min andra runda i mina nya 2XU tights med fickor ikväll. När jag kom hem konstaterade jag att en sömn börjat rullas upp.

Ikväll blev det en lugn och stilla 4 kilometers runda med hustrun i solnedgången. En trevlig runda. Det som var mindre trevligt var att jag kände mig stel i höger hälsena. Så det passade bra att bara ta en kort lugn runda. Mest tråkigt var så klart att komma hem och se att en lång tråd hängde lös från en söm på lårets insida av mina nya värstingtights från 2XU. Hoppas det går smidigt med retur och att jag får ett par som håller.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4320 m
 • Löptid: 00:29:02 tim/min/sek
 • Hastighet: 8.93 km/timme
 • Tempo: 06:43 min/km
 • puls: 132 slag/min
           är 69% av maxpuls och 55% av HRR
 • Förbränning: 271 cal
 • Stegfrekvens: 167 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén