Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

springmotcancer.se

Vill du se en springmotcancer-flagga?

Jag har förstått att jag inte syntes så bra som jag trodde under 2019. Även den tydligaste designade tröja drunknar bland andra i loppens folkhav. Så de som letade efter mig missade mig även om jag i vissa fall bara låg några löpare bort. Synd för jag vill ju verkligen nå ut med budskapet att löpning både kan vara bra som förebyggande mot cancer och som rehabilitering efter cancer.

Om det blir något lopp i höst tänker jag försöka synas ordentligt. Jag ser två alternativ. Ballong med budskap eller flagga av den modell som farthållare brukar ha i större lopp.

Vad säger ni kära läsare och medlöpare? Skulle ni vilja se mig med flagga på ryggen i framtiden? Har fått ett bra pris från en leverantör så jag överväger det.

Kommentera

Tema av Anders Norén