Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Backslingan Elljusspåret, elljusspåretTeleborg, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Speed

En hipp happ runda

Gav mig ut för att springa en vanlig runda i elljusspåret. När jag kom dit träffade jag Daniel Westergren så det blev en liten bit i lågpulstempo innan våra vägar delades. När vi delade på oss sprang jag två tvåkilometersvarv i 5:30 till 5:00 tempo. Sen sprang jag hem och avslutade med en lite snabbare femhundring. Sprang utan Stryd idag för att ge Garmin mer loggdata.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 7450 m
 • Löptid: 00:41:14 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.84 km/timme
 • Tempo: 05:32 min/km
 • puls: 151 slag/min
           är 79% av maxpuls och 69% av HRR
 • Förbränning: 472 cal
 • Stegfrekvens: 169 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén