naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Löparkläder, Springmotcancerkläder2020

Fuck off cancer! Stenhård svart löpartröja!

Intresset för Spring mot cancer – Black Edition T-shirt är stort. Och jag förstår varför. Svart är snyggt och den här tröjan är riktigt bra. Här kommer info för dig som vill vara med och köpa en.

Så här går det till

Kolla in tröjan!
När du slutat dregla över den hoppar du längre ner på sidan och skriver upp dig på intresseanmälan. Den 28 februari meddelar jag alla som anmält intresse om hur många vi är tar in offert på tillverkningen. Ju fler vi blir desto billigare blir det.

Gör din intresseanmälan i formuläret nedan. Den är inte bindande. Betalning görs senare när vi fått slutpris på tillverkningen. Beroende på antal lär priset landa på mellan 285 eller 305 kronor.

Anmälningsformulär för intresse av Spring mot Cancer black edition

Fakta om tröjan:
Tröjan kommer att tillverkas i funktionsmaterial av en större tillverkare av custom design för sportkläder. Trycket görs med sublimeringsteknik. Det innebär att tyget färgas djupt. Det är inget tryck som bara sitter på ytan och gnuggas av. Jag köpte tröjor från två tillverkare i fjol och båda höll mycket bra hela säsongen 2019(se bild nedan).

Närbild på min tröja som använts en säsong och tvättats cirka 30 gånger.

Priset för tröjorna är ren fabrikskostnad för tillverkningen. Inget av priset går till mig eller till någon cancerfond. Du väljer själv om du vill göra någon donation till en insamling eller bidra till kampen på något annat sätt. Eller så köper du bara tröjan för att hedra någon som kämpar mot cancer eller för att peppa dig själv att röra på dig.

Här kan du bidra till cancerfonderna tillsammans med andra löpare.

Kommentera

Tema av Anders Norén