Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Alivia Cancerförsäkring, Owayo, springmotcancer.se, SpringmotcancerKläder2019

Köp ditt personliga plagg för cancerinsamling!

Igår blev det klart. Designen för kommande löparkläder för spring mot cancer spikades och SpringmotCancer inleder ett samarbete med Alivia Cancerförsäkring. Det innebär att jag nu kan sälja ett begränsat antal plagg till ett bra pris.

Det känns helt rätt att inleda ett samarbete med Alivia cancerförsäkringar. Deras verksamhet ligger verkligen i linjen med mitt mål att upptäcka cancer och se till att så många cancerpatienter som möjligt får bästa möjliga vård. Efter ett trevligt samtal med bolagets vd Kent Andersson ser vi möjligheter för ett bra samarbete framöver. Det första steget blir att de sponsrar produktionen av 50 plagg plagg med SpringmotCancers unika design. Varje plagg förses med bärarens namn och valfritt insamlingsbelopp.

Vill du köpa ett plagg gäller det att du skyndar dig in i Faceboookgruppen Spring mot Cancer https://www.facebook.com/groups/284657822201610/ för intresset har varit stort sedan jag la ut inlägget i går kväll. Priset ligger på 310 kr för en tröja och 350kr för ett par tights. De kommer att tillverkas av min klädsponsor Owayo. Kostnaden för plaggen går helt och håller till produktionen. Sen är det upp till bäraren att hålla sin den av avtalet och donera sitt belopp per krona till någon av cancerfonderna. Genom att använda swishkoden som trycks på plaggen blir det enkelt att bidra både för bäraren och andra som ser plagget.

Plaggens design är gjort av mig efter erfarenheter av mina Ambassadörsplagg. Kampanjbudskap och loggor har placerats för att synas så bra som möjligt tillsammans med startnummerlapp och eventuell löparryggsäck. Den energiska röda färgen har valts för att synas och sprida en positiv energi.

Det ska bli fantastiskt roligt att få fler att komma ut och springa i kampen mot cancer!

Kommentera

Tema av Anders Norén