naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

springmotcancer.se

Vill du springa mot cancer?

Jag springer för att samla in pengar för kampen mot cancer. Vill du vara med?

Jag fick ganska tidigt ett par nyfikna frågor om mina springmotcancer-kläder. Jag frågade klädtillverkaren om hur fler skulle kunna skaffa plaggen. Det verkar som att det enda sättet att få till det här just nu är att beställa ett visst antal och distribuera ut själv. Så härmed lägger jag ut en så kallad intressekoll här. Om du vill vara med och köpa en egen tröja (med ditt namn på och valfri siffra). Skriv en kommentar till det här inlägget (med någon slags uppgift hur jag kan nå dig). Om det finns intresse för fler än 20 tröjor så ordnar jag en beställning. Jag har sprungit i dem en hel del och det är lätta funktionströjor. Gillar man typ Adidas climacool så gillar man säkert materialet. De tillverkas i massor av storlekar så du kommer att få välja din egen storlek. Det är inte någon “one-size”. Jag följde måttanvisningarna och den var spot on. Pris för tröjan är under 400 kr vid 20 ex och sen sjunker det med stigande antal.

Jag har på inspel från andra bestämt att lägga till QR-kod till swish direkt på tröjan så att man inte behöver skriva in något – bara scanna koden i appen!

Om du vill veta någon mer bara fråga 🙂

Kommentera

Tema av Anders Norén