Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

förkylning, Löparkläder, owayo, springmotcancer.se, Tester och åsikter om prylar för löpning

Wow, nu är mina löparkläder här!

Som ambassadör för Owayo fick jag chansen att designa en helt egen kollektion löparkläder för springmotcancer. Nu har jag precis öppnat paket och känslan är – wow!

I ett litet kompakt paket hade Owayo lyckats pressa 2 löpartröjor med kort ärm, 1 löpartröja med long ärm, en tjock långärmad löpartröja som de kallar vintermodell, en softshelljacka, 2 par korta tights, ett linne och två kepsar av cykelmodell – allt med min specialdesign. Trycket är superperfekt och storlekarna blev bra. Jag är väldigt kräsen med tights så jag hade inte så stora förhoppningar på att de skulle passa, men de gör de. De sitter riktigt bra. Det finns nog faktiskt lite hopp om att jag kan springa i dem, men om de slår mina 2XU, njae det tror jag inte, men de har ju min design så om de bara dunkar kommer jag att köra med dem i alla lopp ändå. Treplagg tror jag dock aldrig att jag kommer att bära – cykelkepsarna och linnet. Inte för att det är något produktionsfel på dem eller så utan av rent fåfänga skäl. Jag ser ut som en fånig blek sparris i linnet och som en tönt i cykelkeps. Så jag kommer antagligen att försöka hitta någon som tycker om att springa i linne och något som vill cykla i kepsarna och som vill vara med i kampen mot cancer att skänka det till dem. Hör av dig om du är intresserad.

Nu har jag ägnat en stund åt att försöka fota plaggen. Det visade sig vara en konst jag inte riktigt bemästrar, men ett par hyggliga bilder blev det i alla fall. Förövrigt har jag inte sprungit på nästan en vecka nu på grund av förkylning. Den är på upphällningen och troligen kan jag inte låta bli att springa en väldigt liten testrunda i mina nya kläder i morgon.

PS! Om du inte förstått det så har Owayo alltså sponsrat min satsning för att samla in pengar till cancerfonden. Jag har fått hela den här uppsättningen kläder av dem.

Kommentera

Tema av Anders Norén