naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Joe Nimble Softtoes, snö, träningsdagbok, vinter

En kort lunchrunda för magens skull

Var odisciplinerad och åt två nävar chips igår. Chili och ingefära lät som en god smak. Det var en god smak, men i avsaknad av ändtarm så visade sig det kosta minst lika mycket som det smakade. Fick tillbringa halva natten på toa sen. När jag vaknade upp var jag lite osäker på magens form och jobbade hemifrån ett par timmar. En fördel med att jobba med webb.

har funderat lite över magens instabilitet på senare tid. De senaste månader har varit den stabilaste sedan operationerna i fjol. Det verkar som att magen är stabilare när jag springer mycket. Så före jag gick på lunch gav jag mig ut och sprang fyra kilometer för att se om det skulle bättra på läget.

Under helgens runda kändes det som vårlöpning. Idag var det full vinterlöpning i fullt snöfall. Så på med Joe Nimble softtoes igen. Skulle jag få problem med trampdynorna igen? Det var knöligt, men idag passade sulornas mönster bra i den nyfallna kramsnön. Sprang ganska avslappnat och halkfritt fyra km på 22 minuter.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4000 m
 • Löptid: 00:22:05 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.87 km/timme
 • Tempo: 05:31 min/km
 • puls: 159 slag/min
           är 83% av maxpuls och 75% av HRR
 • Förbränning: 295 cal
 • Stegfrekvens: 174 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén