naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Allmänhetens löpning, inomhuslöpning, Löpning

Äntligen – allmänhetens löpning i Växjö!

2013 satt jag på Tipshallens läktare och konstaterade att det borde finnas möjligheter till inomhuslöpning för oss som tycker det är svårt att springa i vintermörkret. Jag gjorde inget mer än ett blogginlägg om det då och har inte tänkt mer på det sedan dess. Nu fick jag veta att Växjö kommun realiserat min önskan från 2013. Nu får vi allmänhetens löpning. Härligt! Tack kommunen.

Jag ska ge mig dit så ofta som jag kan fast morgontider är lite av en mardröm att få ihop med förskolelämningar och jobb. Ser alldeles för få löpare på mina rundor, men jag antar att det ändå finns tillräckligt många motionslöpare och elitmotionärer i omgivningen för att det ska bli lite folk i hallen. Det vore superkul om det skulle kunna bli en win-win av detta och att det kan bli lite jippo av detta med musik och kanske nån vätskestation, kanske nån klubb kan sälja frukostfrallor och tjäna nån krona också. Vi får se. För egen del hoppas jag att träffa på fler likasinnade för även om vi fått lite inomhustider så så kommer jag att behöva komplettera med utomhuslöpning och sällskap vore inte fel.

Saxat från kommunens pressmeddelande är det följande som gäller.

Tipshallens rundbana är tillgänglig 4 december – 25 april enligt följande schema:

Tisdagar 06.00-08.00 (ej 25/12, 1/1, 26/3)
Onsdagar 06.00-08.00 ( ej 26/12 ,6/2, 27/3)
Onsdagar 17.00-20.00 (ej 26/12, 2/1, 6/2, 27/3)
Torsdagar 06.00-08.00 (ej 7/2, 28/3)

(Med reservation för ändringar på grund av ytterligare evenemang i Tipshallen.)

tipshallenabana1

Så här såg det ut när jag fick tankarna på allmänhetens löpning 2013. Hoppas att nästa bild jag tar här ser mycket roligare ut.

Kommentera

Tema av Anders Norén