Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löparkläder, Tester och åsikter om prylar för löpning, Träningskläder

2xu windstopper tights

Var en evighet sen jag köpte löparprylar. Jag har en vätskeblåsa som ger en sunkig smak av gummi till vattnet, jag saknar små vattenflaskor för korta turer, mina favorit Vibrams börja ge sig i fogarna och tåstrumpor har jag inte många hela kvar så det borde jag kanske köpa nåt nytt. Tights har jag många. Problemet är att jag egentligen bara gillar mina 2XU så alla andra blir mest liggande i skåpet. Nu börjar det bli kallt och jag har bara ett par långa 2XU och de är tunna och kalla. Så klart jag föll för frestelsen att köpa ett par 2XU långa med vindtät framsida till reapris. Hoppas de ska funka till måttligt svala dagar framöver. När det blir riktigt kallt kan jag nog ha dem under ett par mysbyxor som vindtäta långkallingar.

Kommentera

Tema av Anders Norén