Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

cancerfonden, höst, känsla = normal, Löpning, Minimalistisk löpning, Snötippen ToR 4km, sol, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS

Ibland är det jobbigaste att byta om

Det här är en sådan där vecka då vädret och allt talat för att springa, men schemat har varit fullt av föräldramöten och annat ända fram till idag. Och idag när jag kom hem var jag astrött på alla sätt. Det krävdes en rejäl mental insats för att tvinga mig i löparkläderna. Konstaterade att mina strumpor också var rejält slitna.

Men jag kom ut i alla fall. Fantastiska höstfärger på träden så jag tog en del bilder med mobilen, men rörelseskärpan av att springa gjorde de helt odugliga för att publicera så det blev inget här. Fast det lär inte vara någon brist i andra sociala flöden så ni klarar er nog. Dagens löprunda blev fyra km på lite drygt 20 minuter. Så nu har jag swishat in en tjuga till till cancerfonden.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4000 m
 • Löptid: 00:20:55 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.47 km/timme
 • Tempo: 05:13 min/km
 • puls: 161 slag/min
           är 84% av maxpuls och 77% av HRR
 • Förbränning: 292 cal
 • Stegfrekvens: 176 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén