naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Cancer, rehab, sol

En bra dag efter canceroperationen

Det var ett par veckor sedan jag opererade och hälsan har förbättrats lite i taget dag för dag. Ibland har det känns som stora framsteg och ibland som att det stannat av. I går var den bästa dagen hittils. Jag skippade att äta mina Alvedon och tog istället bara två Ipren, mot smärtan. Resultatet var att maten smakade helt normalt igen. Så det var en perfekt dag att promenera de 2 kilometerna till jobbet och äta lite Thaimat med en kollega.

Efter lunchen träffade jag på min gamle tenniscoach. Han var glad att se mig på benen och undrade om det var dags för tennis. Jo, skulle gärna spela lite, men det känns några månader bort tyvärr, fick jag meddela. Sen gick jag hem och då kom solen och fåglarna sjöng.

När jag kom hem gick sonen ut för att skjuta lite straffar/frisparkar på vår hembygda 7mannaplan och det gick bra för honom också. han har lätt för att bli arg och tvär, men han var också glad och det var härligt att se.

En dag som helt enkelt bara var bra!

Kommentera

Tema av Anders Norén