naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Bokhultet, känsla = normal, löparskor, träningsanalys, Vibram Fivefingers Bikila LS

Lunkade åtta

Känns som att det var en evighet sen jag sprang sist, men det var faktiskt “bara” tio dagar sedan. Kanske är det för att löplusten runnit bort av diverse otrevligheter eller att jag varit sliten av att riva uterum, sena nätter med OStittande, att vakta en trotsig treåring, eller så är allt detta bara de svepskäl som kroppen längtat efter för att slippa springa. Fan vet, men latmasken styr just nu. Tråkigt eftersom vädret varit perfekt och jag kunnat välja och vraka tider under semestern och alltså ändå inte fått ihop nåt vettigt. Idag blev det en samvetsskyldig åtta i drygt femtempo. Kände mig seg, men inte speciellt trött.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 7760 m
 • Löptid: 00:41:27 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.23 km/timme
 • Tempo: 05:20 min/km
 • puls: 162 slag/min
           är 84% av maxpuls och 77% av HRR
 • Förbränning: 577 cal
 • Stegfrekvens: 173 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén