naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

bajs, magsjuka

Skit också!

Senaste månaden har jag kunna träna lite halvhyggligt så hoppet har börjat tändas. Såg fram emot idag. En ledig dag med solsken och värme. Perfekt för ett trevlig löptur, men som så ofta de senaste åren gick det åt helvete. I förrgår var jag nämligen och firade min fars födelsedag. En lugn liten tillställning efter jobbet. Åt lite Citygrosstårta. Den var god, men det skulle jag inte. Omgående vred magen ihop sig och sedan dess har allt jag ätit åkt rakt igenom systemet och ut i ärtsoppskonsistens. Ett dussin toabesök igår och tre redan idag. “Fan, fan och fan”, som jag skrek när jag fick en fiskekrok rakt in i fingret och hade en tiokilosgädda i andra änden av draget.

Kommentera

Tema av Anders Norén