naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

2XU PWX korta tights, PB, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS

Ettpassvecka igen

Den här veckan har varit lika mörk, kall och pressad som de senaste tre. Stormen fick mig att prioritera att vinterförvara båten också så större delen av helgen gick åt till det. I dag var det dock fint väder så jag kastade mig ut och rev av sex kilometer klockan halv fyra, veckans enda runda således. Först två normala kilometer i drygt 5 min/km. Mötte en lite äldre man i mitten på den andra kilometern. Vände efter två och efter ungefär fyra sprang jag förbi honom. Sen vände jag efter fyra och mötte honom igen. Han undrade nog vad var jag var för en stolle som sprang fram och tillbaka. De kilometer 3 och fyra gick i ca 4:40. Jag ökade gradvis farten idag så de sista två kilometerna gick aningen snabbare än 4:30. Huvudanledningen till det var att vi skulle få besök och fira fars dag så jag vill hem i tid. Just den här kombon av runda har jag bara sprungit 3 gånger någonsin så det här rankade in som personbästa.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 6050 m
  • Löptid: 00:29:40 tim/min/sek
  • Hastighet: 12.24 km/timme
  • Tempo: 04:54 min/km
  • Förbränning: 441 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén